Frambozen-Balsam Azijn-Dressing
Fijne zuren in combinatie met frambozen-aroma
Zoals ook al de Aceto Balsamico en zijn blanke broer Balsamico Bianco staan ook de vrucht-balsam-dressings steeds meer in de schijwerpers. Het fijne zuur met het typische frambozenaroma en de zachte zoetigheid van deze azijn-specialiteit, die allen van de beste ingrediënten gemaakt wordt, resulteerd in een heerlijk, fruitig zoet-zuurspel met nieuwe gebruiksmogelijkheden. Frambozen-natuurazijn van frambozenwijn, natuurazijn en van witte wijn uit biologische aanbouw, vormen de basis van deze balsam. Frambozensapconcentraat, natuurlijk frambozenaroma en glucose geven samen een geweldig vruchtaroma met een volle zachte zoetigheid, hetgeen de tong streelt. Dikvloeiend, zeer zacht, met strelende zoetigheid en het volle vruchtaroma is deze balsam veelvuldig te gebruiken in de culinaire keuken. Het past goed om sauzen en dips te kruiden en verfijnen, bij vis, bij licht vlees en pasteitjes en zeker ook bij salades (fruitsalade). In de zomer gemengd met mineraalwater is deze balsam overigens ook een heerlijk verfrissend drankje.
Land | Duitsland |
---|---|
Druivensoort | Nee |
Samenstelling | Nee |
Jaar | 2026 |
Inhoud | Nee |
Alcohol | 0 % Vol. |
Allergenen | Sulfiet |
Vegetarisch | Nee |
Biologisch | Nee |