Frambozenazijn
100% gemaakt van frambozenwijn
Een zuivere natuurazijn, die uit 100 procent vruchtensap eerst tot frambozenwijn en daarna tot frambozenazijn vergist is. Let u er goed op bij het kopen wat er op het etiket staat vermeld! Frambozenazijn van frambozenwijn is erg moeilijk te produceren, daar het gevoelige frambozenaroma alleen door uiterst voorzichtige behandeling ook in de azijn behouden blijft. De zeer fijne aroma van onze frambozenazijn van puur vruchtsap is minder opdringerig als het zware aroma van gearomatiseerde azijnen. Derhalve is deze frambozenazijn een bijzonder fijne drinkazijn: Onze frambozenazijn aangevuld met ijsblokjes en mineraalwater geeft een sprankelend zomerdrankje. Met de frambozenazijn kunt u fruitsalades, groene salade en wildsauzen qua smaak verfijnen. Zoals bij alle azijnen, let u op goed gesloten flessen en bewaar ze koel en donker. Onze frambozenazijn is niet gepasteuriseerd, zoals bij alle biologisch gewonnen azijnen, en daardoor kan de azijn troebel worden en bij open flessen en zelfs een nieuwe verzuring optreden. Dit beïnvloed echter de bruikbaarheid niet.
Land | Duitsland |
---|---|
Druivensoort | Nee |
Samenstelling | Nee |
Jaar | 2026 |
Inhoud | Nee |
Alcohol | 0 % Vol. |
Allergenen | Nee |
Vegetarisch | Nee |
Biologisch | Nee |