Italiaanse Kruidenolie
Italiaanse Kruidenolie op basis van extra native olijfolie
Onze Italiaanse Kruidenolie wordt op basis van Extra Native Olijfolie vervaardigd en met natuurlijke kruidenextracten gekruid. Het fascineert door zijn groen-gouden kleur en heeft een overweldigend fris-fruitig olijfaroma in combinatie met kruiden. Rozemaijn, thijm, oregano en basilicum in combinatie met de fijnste olijfolie maken de kruidenolie speciaal voor de Italiaanse keuken en ideaal voor vele mediterrane gerechten. Olijfoliën zijn op basis van hun typische aroma's natuurlijk bij uitstek geschikt voor salades, maar ook voor koken en braden (tot 180 graden) kunnen zij uitstekend gebruikt worden. Alleen al te hoog verwarmen moet vermeden worden, anders ontleedt de olie. Olijfoliën zijn gevoelig voor licht en worden daarom het beste verpakt in donkere flessen. Aangebroken moet de olie koel bewaard worden. Bij temperaturen onder de 6 graden vlokt olijfolie uit en wordt vast. Dit is absoluut geen verwijzing naar kwaliteitsverlies, het toont het tegenovergestelde, dat de olie niet termisch behandeld of geraffineerd werd. Op kamertemperatuur en door schudden de olijfolie weer helder.
Land | Duitsland |
---|---|
Druivensoort | Nee |
Samenstelling | Nee |
Jaar | Nee |
Inhoud | 100 ml |
Alcohol | Nee |
Allergenen | Nee |
Vegetarisch | Ja |
Biologisch | Nee |