Malt Whisky mosterd
Mosterd met Single Malt Whisky
Deze mosterd laat duidelijk zijn bourbonnoot zien. Het ingrediënt Bunnahabhain Single Islay Malt Whisky is speciaal geturfd (Moin) en geeft de mosterd een kruidige, rokerige-turfachtige toon. De mosterd is ideaal voor het marineren van gegrild vlees, voor het bestrijken van vlees en ook voor groenten die in de oven worden bereid. Uiteraard ook als toevoeging aan gegrilde gerechten, braadworsten en om hartige sauzen te verfijnen. Voor deze mosterd mengen we hele mosterdzaadjes met Bunnahabhain Single Islay Malt Whisky en laten ze macereren. De mosterdzaden worden vervolgens verwerkt met gemalen mosterdzaadjes om afgewerkte mosterd te produceren. Met ons mosterdassortiment kun je eindelijk 'je twee cent toevoegen' aan elke gelegenheid. Onze delicatessenkeuken heeft mosterdcreaties ontwikkeld die zelfs aan de hoogste eisen ruimschoots voldoen. Probeer zelf het smakenpalet uit, van zoet, fruitig, kruidig tot kruidig, zodat je mosterd niet alleen als smaakmaker bij het grillen kunt gebruiken, maar ook als zeer welkome smaakmaker in de gastronomische keuken.
Land | Duitsland |
---|---|
Druivensoort | Nee |
Samenstelling | Nee |
Jaar | Nee |
Inhoud | Nee |
Alcohol | Nee |
Allergenen | Nee |
Vegetarisch | Vegan |
Biologisch | Nee |