Pasta Gigli Dorati
Italiaanse pasta in de kleuren van Italië
Deze Italiaanse pasta in de kleuren van Italië wordt met traditionele bronzen mallen gemaakt. Het is gemaakt durumtarwegriesmeel, afkomstig van de beste durumtarwe uit het Murge-gebied. Het Murge-gebied, een plateau in centraal Puglia, staat bekend om zijn vruchtbaarheid, gevoed door ondergrondse bronnen. Voor de kleur van de groene pasta wordt gedroogde spinazie gebruikt en voor de rode pasta worden gedroogde pepers gebruikt. Het gebruik van bronzen mallen draagt bij aan een bijzonder ruw oppervlak van de pasta, waardoor de opname van sauzen wordt verbeterd. Het langzaam drogen van de pasta bevordert de consistentie en zorgt voor een intense smaakbeleving.
Land | Italië |
---|---|
Druivensoort | Nee |
Samenstelling | Nee |
Jaar | Nee |
Inhoud | 500 gr |
Alcohol | Nee |
Allergenen | Nee |
Vegetarisch | Vegan |
Biologisch | Nee |